Het financieren van duurzame aanpassingen aan uw huis is vaak niet eenvoudig. Wij hebben de oplossing!

Na een goed overzicht en inzicht te hebben gekregen in de technische en financiële aspecten komt doorgaans de vraag of en hoe dergelijke projecten zijn te financieren. Welke kredietfaciliteiten bestaan er? Of is een esco-model of Sale & Lease Back constructie mogelijk interessant? Een passende financiële oplossing is maatwerk en vereist gedegen kennis van de financiële en energiewetgeving. In vele projecten en onderzoeksprogramma’s is door NRG031 de kennis verzameld die nodig is voor dit maatwerk. Ook zijn bewezen oplossingen snel inzetbaar / of met een kleine aanpassing geschikt te maken voor een andere situatie. Graag komen wij met u in contact om uw financieringsvraag te analyseren en te structureren.

Vraag een financieringsvoorstel aan
energiezuining-renoveren

Duurzaamheidslening voor particulieren

Zonnestroom voor huurders

ESCo-model voor scholen

geld
nrg031-huis-zonnepanelen
nrg031-school-zonnepanelen

NRG031 heeft in samenwerking met Credit Agricole een speciale duurzaamheidslening ontwikkeld voor particulieren. De voorwaarden van deze lening zijn ruimer dan bij andere instellingen/ banken (o.a. ook voor ZZP’rs en ouderen) en kan direct online, zonder onderpand, worden afgesloten. Vraag hier meer informatie aan en download de folder.

NRG031 is initiator van Wocozon. Wocozon is een ESCo die PV installaties verhuurt aan bewoners van sociale huurwoningen, waarbij de bewoners direct 10% voordeel hebben. Daarbij wordt de electraprijs bevroren zolang men in de woning blijft wonen. NRG031 is initiator, ontwikkelaar en uitvoerend exploitant (Management) van Wocozon.

In opdracht van RVO ontwikkelt NRG031 momenteel een ESCo-model waarbij de kracht van de lokale gemeenschap wordt benut in de financiering van lokale energieprojecten. Zo kunnen ouders, leerkrachten en buurtbewoners financieel bijdragen, maar is er ook een duidelijke rol weggelegd voor de lokale middenstand / bedrijfsleven in de vorm van groenwassen of het aanbieden van een Sale en Lease Back constructies. Hierdoor worden zonnepanelen eenvoudig te financieren en profiteert de school nog lange tijd van gratis stroom.

INTERESSE IN DE DIENSTEN VAN NRG031? BEL ONS 085 7441 058 OF STUUR ONS EEN EMAIL.